E-mail: iroda@horgasugyved.hu
  •  
Telefon: +36 20 44 66 666
Kezdőlap   »   

Online megoldásaink

Folyamatosan törekszünk arra, hogy az informatika által kínált legfrissebb fejlesztéseket is beépítsük az Önök minél teljesebb elégedettsége érdekében.

Ez azonban nemcsak a háttérrendszerekre igaz, hanem az ügyfélkapcsolati megoldásainkra is. 

Készen állunk arra, hogy bármelyik elterjedt platformon (pl. Teams, zoom) online konzultációt tartsunk Önnek. 

Nem okoz problémát számunkra, ha az Ön azonosítását távolról kell elvégeznünk, miként az sem, ha távellenjegyzésre lenne szükség.

Az ügyvédi törvény felhatalmazása alapján papíralapú okiratait hiteles elektronikus okirattá tudjuk alakítani.

Ez az oldal jelenleg még fejlesztés alatt áll. Terveink szerint a jövőben lehetőség lesz az oldalon keresztül időpontot foglalni és bankkártyával kiegyenlíteni a számláinkat. 

Addig is állunk rendelkezésére azonban az iroda@horgasugyved.hu mailcímen, vagy a +36 20 44 66 666 telefonszámon.

Bankkártyás fizetésre jelenleg az érdi irodánkban van lehetőség

 

2023 Horgas Ügyvédi Iroda - Minden Jog Fenntartva

Nyilvántartja a Pest Megyei Ügyvédi Kamara a IV/306 számon
Adószám: 18754474-2-13, EU adószám: HU18754474

Ezt a honlapot a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában nyilvántartott Horgas Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatóak.

JOGI NYILATKOZAT ÉS FIGYELMEZTETÉS

A jelen honlap megtekintésével Ön elfogadja, hogy nem jön létre ügyfél-ügyvéd jogviszony. A jelen honlap tartalma csakis általános tájékoztatást tartalmaz, nem irányul konkrét jogi problémák megoldására. A honlapon található információ nem feltétlenül naprakész. Előfordulhat, hogy nem tükrözi a legfrissebb jogalkotói/jogalkalmazói változásokat. Nem minősül jogi tanácsadásnak és nem is használható annak céljára. Kérjük, hogy a honlap látogatói ne járjanak el a jelen honlapon fellelt információ alapján anélkül, hogy előbb szakszerű jogi tanácsot szereztek volna be.