E-mail: iroda@horgasugyved.hu
  •  
Telefon: +36 20 44 66 666
Kezdőlap   »   Büntetőügyek

Büntetőügyek

A büntetőjog azon jogterület, melyről mindenki hallott már valamit, de igazán elég kevesen vannak tisztában a magyar büntetőjog szabályaival, melyek rendszerint elég kevéssé esnek egybe az amerikai filmekben látottakkal. (Bár a Miranda figyelmeztetés nálunk is elhangzik a gyanúsítás előtt.) A büntetőjog a jog olyan sajátos szelete, ahol más szabályok és alapelvek érvényesülnek, mint a polgári jogban.

Számos büntetőügy tapasztalatával elsősorban gazdasági, vagyon elleni bűncselekményeknél, költségvetési csalásnál, kábítószerrel kapcsolatos ügyekben, fiatalkorúak bűncselekményeinél, illetve a közlekedési vagy garázda jellegű bűncselekményeknél tudunk az Ön segítségére lenni. Specialitásunk a környezetvédelmi bűncselekmények területe. Képviselünk sértetteket és terhelteket is. Legyen az egy konzultáció, vagy képviselet érdemes hozzánk fordulnia. Lehetőség szerint minél előbb, itt valóban éveket jelenthet egy elhibázott lépés. Amennyiben Önt vagy a közeli hozzátartozóját előállították állunk rendelkezésére bármely napszakban. Igen éjjel is, de csak akkor, ha valóban azonnali jogvédelemre van szükség. A két hete kézhez vett idézést nem szeretnénk sem éjjel, sem hétvégén megbeszélni Önnel, egy hirtelen elfogás, vagy házkutatás azonban nyilván indok a rendkívüli időpontra. Amennyiben szükséges rövid időn belül a helyszínen tudunk lenni és ellátjuk a védői feladatokat. Egy ilyen azonnali kiszállás díja 200.000,- Ft (előre fizetendő), ami tartalmazza a gyanúsítotti kihallgatást, szükség esetén rész veszünk a helyszíni kihallgatáson, a szemlén, majd a nyomozási bíró ülésén. A továbbiakról ezt követően az egyedi ügy ismeretében tudunk megállapodni. 

Elérhetőségeink »

2023 Horgas Ügyvédi Iroda - Minden Jog Fenntartva

Nyilvántartja a Pest Megyei Ügyvédi Kamara a IV/306 számon
Adószám: 18754474-2-13, EU adószám: HU18754474

Ezt a honlapot a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában nyilvántartott Horgas Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatóak.

JOGI NYILATKOZAT ÉS FIGYELMEZTETÉS

A jelen honlap megtekintésével Ön elfogadja, hogy nem jön létre ügyfél-ügyvéd jogviszony. A jelen honlap tartalma csakis általános tájékoztatást tartalmaz, nem irányul konkrét jogi problémák megoldására. A honlapon található információ nem feltétlenül naprakész. Előfordulhat, hogy nem tükrözi a legfrissebb jogalkotói/jogalkalmazói változásokat. Nem minősül jogi tanácsadásnak és nem is használható annak céljára. Kérjük, hogy a honlap látogatói ne járjanak el a jelen honlapon fellelt információ alapján anélkül, hogy előbb szakszerű jogi tanácsot szereztek volna be.