E-mail: iroda@horgasugyved.hu
  •  
Telefon: +36 20 44 66 666
Kezdőlap   »   Ingatlanügyek

Ingatlanügyek

Ingatlan tulajdonosváltozásánál a jogcímen (pl. adásvétel) túl az ingatlannyilvántartásba történő bejegyzés szükséges a tulajdonjog megszerzéséhez. Ehhez szükséges a jogi képviselő. Az ingatlannyilvántartásba számos jog és tény jegyeztethető be. Az ingatlanok rendszerint magas értékűek, gyakran meg vannak terhelve és gyakran a vevő is valamilyen finanszírozás igénybe vételével szeretné megvásárolni. Mindez fokozott körültekintést igényel az eljáró ügyvédtől, aki a Felek érdekeit figyelembe véve jár el. Emellett figyelemmel kell lenni az esetleges szavatossági igényekre és az egyéb előírásokra is. Számos problémát vethet fel az pl. osztatlan közös tulajdon, vagy a bérlővel történő értékesítés kérdése is.

2023 Horgas Ügyvédi Iroda - Minden Jog Fenntartva

Nyilvántartja a Pest Megyei Ügyvédi Kamara a IV/306 számon
Adószám: 18754474-2-13, EU adószám: HU18754474

Ezt a honlapot a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában nyilvántartott Horgas Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatóak.

JOGI NYILATKOZAT ÉS FIGYELMEZTETÉS

A jelen honlap megtekintésével Ön elfogadja, hogy nem jön létre ügyfél-ügyvéd jogviszony. A jelen honlap tartalma csakis általános tájékoztatást tartalmaz, nem irányul konkrét jogi problémák megoldására. A honlapon található információ nem feltétlenül naprakész. Előfordulhat, hogy nem tükrözi a legfrissebb jogalkotói/jogalkalmazói változásokat. Nem minősül jogi tanácsadásnak és nem is használható annak céljára. Kérjük, hogy a honlap látogatói ne járjanak el a jelen honlapon fellelt információ alapján anélkül, hogy előbb szakszerű jogi tanácsot szereztek volna be.